Wat wij doen

Projecten

Duurzaamuiteten initieert en runt projecten om horecabedrijven te helpen verduurzamen. We doen dit vaak samen met externe partners.

Duurzaamheidsscan

De test biedt ondernemers inzicht in hun eigen persoonlijke situatie. Hiernaast krijgen zij na de test advies op maat en de mogelijkheid om op de consumenten site gepresenteerd te worden.

Adviespakketten

Binnenkort: Wij zijn er voor de horeca ondernemer. Daarom bieden wij binnenkort adviespakketten aan zodat we jou kunnen helpen op een manier die bij jou past.

Wat wij doen

Projecten

Duurzame Horeca Nederland initieert en runt projecten om horecabedrijven te helpen verduurzamen. We doen dit vaak samen met externe partners.

Duurzaamheidsscan

De test geeft je inzicht in je eigen persoonlijke situatie. Na de test ontvang je een aantal verbeterpunten. Scoor je al ‘groen’ dan krijg je de mogelijkheid jouw restaurant te presenteren op onze consumentensite. 

Adviespakketten

Binnenkort: Wij zijn er voor de horeca ondernemer. Daarom bieden wij binnenkort adviespakketten aan zodat we je kunnen helpen op een manier die bij jou past.

Advies op maat

Duurzaamheidsscan

Wil jij weten waar je staat op de duurzaamheidsladder? Doe dan deze korte duurzaamheidsscan en ontdek op welke punten je je restaurant nog (verder) kunt verduurzamen. Is jouw eindscore groen? Dan ben je al heel goed bezig! Als dank voor je goede werk bieden wij je een plekje aan als duurzame topper op onze consumentensite. Ben je nog niet zo ver dan helpen wij je graag met de volgende stappen naar een duurzamer restaurant. 

Mobiele scan

Advies nodig van een duurzaamheids expert uit de horeca?

Ben je benieuwd hoe jij mee kan doen aan de verduurzaming van de horeca? Vraag een van onze experts om advies!