Duurzame Streekproducten; van Boer naar Bord

Duurzame Streekproducten; van Boer naar Bord

Duurzame streekproducten zijn momenteel zeer moeilijk verkrijgbaar op de Foodservicemarkt. De hoge productkwaliteit, de unieke smaakverhalen en een aanzienlijke milieuwinst vormen samen een sterke propositie. Niet alleen het verminderen van voedselkilometers (en...
Biologisch inkopen regio Zuid-Holland Noord

Biologisch inkopen regio Zuid-Holland Noord

Met Stichting EKO Keurmerk organiseerden we een (volgeboekt) evenement Biologisch Inkopen voor restaurants in Zuid-Holland Noord. Ruim 100 horeca-ondernemers kregen een biologische lunch aangeboden, omringd door productpresentaties van biologische leveranciers en met...
Evenement Streekproducten regio Zuid-Holland Noord

Evenement Streekproducten regio Zuid-Holland Noord

In samenwerking met De Groene Hart Coƶperatie en andere Zuid-Hollandse voedselproducenten organiseerden we dit (volgeboekte) evenement voor restaurants in Zuid-Holland Noord. Vergelijkbare formule als bij het voorgaande evenement: lunch, productaanbieders en pitches....